Wolfberry Mango sušené mrazom
Wolfberry Mango sušené mrazom - chrumkavé ovocie plné živín
Mango je bohatým zdrojom betakaroténu, vitamínu C a vitamínu A. Jedinečný postup spracovania lyofilizáciou zachováva ovociu jeho plnohodnotnú chuť, farbu a arómu. Sušené ovocie tým neprichádza o svoje vitamíny, minerálne látky a ďalšie živiny obsiahnuté v čerstvom ovocí. Lyofilizácia je proces vysušenia a odstránenia vody zo suroviny za extrémne nízkej teploty a tlaku. Výsledkom je surovina, ktorá je vzhľadovo veľmi podobná tej čerstvej, avšak má oveľa nižšiu hmotnosť a dokonale chrumkavú konzistenciu. Z nutričného hľadiska je mango zaujímavé vysokým obsahom draslíka, vitamínu E a niektorými vitamínmi skupiny B, konkrétne B1, B2, B6 a niacín. Mrazom sušené ovocie je ľahko skladovateľné, trvanlivé a je možné ho čiastočne rehydratovať pomocou vody do takmer pôvodného stavu. Pokiaľ si u sušeného manga všimnete biele škvrnky, nič sa nedeje. Ide o to, že ovocie často zcukornatí a to sa prejaví práve takto.
Wolfberry Mango sušené mrazom v bodoch:
- šetrne sušené ovocie
- zachováva si chuť a vôňu čerstvého ovocia
- mango je bohatým zdrojom vitamínov a minerálnych látok
- super chrumkavé
Ingrediencie
Plátky manga sušené mrazom 100 %.
Krajina pôvodu: Čína.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1640 kJ / 393 kcal |
Tuky | 1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 84 g |
- z toho cukry | 78 g |
Vláknina | 0 g |
Bielkoviny | 5 g |
Soľ | 0 g |
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v chlade, suchu a tme.