Vilgain Vanilkový cukor BIO - oslaď si svoj obľúbený dezert trstinovým cukrom s vanilkou z Madagaskaru
Vilgain Vanilkový cukor BIO je voňavý mix BIO trstinového cukru z Brazílie a pravej, drvenej Bourbon vanilky z Madagaskaru.
Vanilkový cukor je tradičné európske sladidlo, ktoré ti poslúži ako jedna zo základných surovín na pečenie dezertov alebo na dochutenie lievancov a palaciniek. Výborne doplnia aj teplé nápoje, ako je čaj, varené víno alebo punč, a dodá im jedinečnú chuť a arómu s nádychom Vianoc.
Na pridanej Bourbon vanilke sme nešetrili a vďaka tomu ju v zmesi uvidíš naozaj požehnane a so 7% obsiahnutého vanilkového prášku sa radí k cukrom s najvyšším obsahom vanilky na slovenskom trhu. Lacnejšie varianty sa pohybujú maximálne do piatich percent alebo sú dokonca ochutené syntetickými náhradkami.
Vilgain Vanilkový cukor BIO v bodoch:
- trstinový cukor z Brazílie
- 7% pravej Bourbon vanilky z Madagaskaru
- podobná sladivosť ako bežný repný cukor
- ideálna na osladenie dezertov
- vhodné na dochutenie horúcich nápojov
- v BIO kvalite