Vilgain Špaldové cesto na pizzu BIO – 100% prírodné a len zo 6 kvalitných ingrediencií
Vilgain Špaldové cesto na pizzu BIO – 100% prírodné a len zo 6 kvalitných ingrediencií
Priprav si lahodnú pizzu z BIO talianskej špaldovej múky do 10 minút.
Priprav si lahodnú pizzu z BIO talianskej špaldovej múky do 10 minút.
Pizze nie je nikdy dosť! Tvoj obľúbený základ na pizzu si teraz môžeš vychutnať aj v BIO špaldovom variante. Rovnako ako pri pôvodnom základe sa môžeš spoľahnúť na kvalitný produkt z prírodných surovín so skvelou štruktúrou a lahodnou chuťou.
Stačí pridať obľúbené ingrediencie, zapiecť v rúre po dobu 7‑8 minút a môžeš servírovať. Alternatívne môžeš pokojne použiť iba panvičku. Cesto s toppingom stačí na 3‑6 minút vložiť na panvicu a prikryť pokrievkou.
Základ tvorí iba 6 vybraných ingrediencií bez akýchkoľvek umelých konzervantov a dochucovadiel. Taliansky olivový olej dodá lepšiu chuť a spoločne s kváskom sa postará o príjemnú vláčnosť cesta.
Zmes špaldovej a celozrnnej špaldovej múky má výraznejšiu chuť a ľahko orieškovú vôňu. Pšenica špalda je nešľachtená a zachováva si prirodzený obsah minerálnych látok a vlákniny.