Vilgain Špaldová múka BIO - múka s orieškovou vôňou z nešľachtenej pšenice špaldy
Pokiaľ si zvyknutý na bežnú pšeničnú múku, jej chuť a vlastnosti, ale chceš vyskúšať alternatívny variant, ktorý má výraznejšiu chuť a orieškovú vôňu, potom je pre Teba Vilgain Špaldová múka BIO skvelou voľbou.
Špaldová múka sa vyrába z pšenice špaldy, ktorá neprešla šľachtením, tak ako iné obilniny, a preto si neustále zachováva svoj vysoký obsah vlákniny, horčíka, zinku, fosforu a vápnika.
So špaldovou múkou môžeš pracovať ako s bežnou múkou. Môžeš ju úplne nahradiť obyčajnú múku, prípadne ju vo vhodnom pomere namixovať s inou múkou. Hodí sa do každej kuchyne, na prípravu slaných i sladkých jedál, na zahustenie polievok, omáčok či nátierok, alebo na prípravu ciest na pečivo, chlieb, ale aj koláčov, lievancov, palaciniek a ďalších sladkých dobrôt.
Vilgain Špaldová múka BIO v bodoch:
- 100% múka zo pšenice špaldy
- múka s výraznejšou chuťou a orieškovou vôňou
- výborná ako náhrada bežnej múky
- vhodná na prípravu slaných i sladkých jedál
- vhodná na zahustenie, na prípravu ciest na pečivo i múčniky
- BIO certifikácia