Pokiaľ rád/a experimentuješ v kuchyni a chceš si upiecť zdravý koláč, tortu, alebo napríklad chlieb, vyskúšaj našu ražnú múku v BIO kvalite.
Skvele sa hodí na prípravu slaných i sladkých pokrmov, na prípravu kvásku, chlebového, alebo napríklad perníkového cesta. Ražná múka dodáva výsledným výrobkom špecifickú chuť a arómu. Stačí, keď v recepte vymeníš pšeničnú múku za ražnú, a získaš úplne novú chuť tvojho obľúbeného pokrmu. Aj obyčajné palacinky, v ktorých použiješ ražnú múku, chutia diametrálne inak a úplne delikátne.
Naša múka je získavaná z raže, ktoré je pestované v ekologickom poľnohospodárstve, a vďaka tomu si nesie certifikát BIO kvality. Vzhľadom na to, že zrná raže sú pri mletí na múku využité celé, výsledná múka je celozrnná a obsahuje oveľa viac minerálnych látok, vitamínov a vlákniny ako múka biela.