Ak miluješ jemnú, ľahko orieškovú chuť ovsených vločiek, Vilgain Ovsená múka BIO nesmie za žiadnu cenu v tvojej kuchyni chýbať. Môžeš ju použiť na prípravu slaných i sladkých jedál, na zahustenie polievok, omáčok či nátierok, alebo na samotné pečenie. Vyskúšaj z nej napríklad lahodné ovsené lievance, poliate obľúbeným orieškovým krémom, upiecť zdravú ovsenú buchtu či sušienky, alebo to skús na slano a upeč si ovsený chlieb!
Ovos je bohatý na vitamíny a minerálne látky ako fosfor, železo a vitamín B1. Taktiež disponuje perfektným nutričným zložením, obsahuje dvakrát viac zdravých tukov, než pšenica, viac stráviteľných bielkovín, sacharidov a veľké množstvo vlákniny, ktorá zaručí dlhší pocit sýtosti.
Naša múka je získavaná z ovsa, ktorý je pestovaný v ekologickom poľnohospodárstve a vďaka tomu si nesie certifikát BIO kvality. Vzhľadom na to, že zrná ovsa sú pri mletí na múku využité celé, výsledná múka je celozrnná a obsahuje oveľa viac minerálnych látok, vitamínov a vlákniny, než múka biela.