Vilgain Macadamia Nut Butter sú orieškové maslá z makadamových orechov prvotriednej kvality z poslednej úrody dochutené vybranými prírodnými ingredienciami. Orechová zložka je tvorená iba makadamy, nejedná sa o žiadnu zmes s lacnejšími orechmi.
Používame technológiu suchého praženia. To znamená, že sa pri pražení nepoužíva žiadny ďalší olej. Praženie pri nízkych teplotách po krátku dobu navyše znižuje oxidáciu nenasýtených tukov, čím sa zachovávajú zdraviu prospešné látky.
Umelé arómy? Ale kdeže… masla sme ochutili BIO medom, BIO kakaom a mrazom sušenými malinami. Vďaka tomu má maslo jedinečnú chuť i arómu pochádzajúcu zo skutočných surovín. Ochutnaj jemné medovo‑kakaové maslo, svieže ovocné alebo siahni po slanej klasike.
Maslo je skvelým zdrojom mononenasýtených a polynenasýtených tukov, ktoré sú nevyhnutné pre celý rad biologických procesov v tele. Bolo preukázané, že nahradenie nasýtených tukov nenasýtenými tukmi v strave prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi.
Ani mikronutrienty neprídu skrátka. Makadamy sú bohaté na vitamíny skupiny B, horčík, mangán a meď. Oproti iným orechom vynikajú aj vysokým zastúpením antioxidantov.
Využitie masla je variabilné. Pridaj si ho do raňajkovje kaše, použi pri pečení alebo si na ňom zamaškrť len tak samostatne.