Vilgain Kokosový cukor – prírodné sladidlo s karamelovým nádychom z ručne zbieraných kokosových kvetov
Vilgain Kokosový cukor – prírodné sladidlo s karamelovým nádychom z ručne zbieraných kokosových kvetov
Vilgain Kokosový cukor - cukor s jemnou karamelovou chuťou
Vilgain Kokosový cukor je alternatívou bežného bieleho cukru a istotne ťa prekvapí svojou vynikajúcou chuťou s nádychom karamelu. Získava sa ručným zberom nektáru z kvetov kokosových paliem v Indonézii. Následne sa uvarí a tým vznikne karamel, ktorý sa rozdrví na drobné hnedé kryštáliky.
Ideálny pre spestrenie jedál
Jeho použitie je rovnaké ako u klasického cukru. Hodí sa na pečenie rôznych dezertov, palaciniek alebo napríklad ako posýpka na rannú ovsenú kašu.
Vilgain Kokosový cukor v bodoch:
- kvalitný kokosový cukor s karamelovou chuťou
- alternatíva bieleho repného cukru
- ideálny na spestrenie pokrmov
- ručný zber
Ingrediencie
100% kokosový cukor ( Cocos nucifera ).
Krajina pôvodu: Indonézia
Upozornenie pre alergikov: môže obsahovať obilniny obsahujúce lepok, mlieko, arašidy, škrupinové plody.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1632 kJ / 390 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 96 g |
- z toho cukry | 96 g |
Bielkoviny | 1,4 g |
Soľ | 0,14 g |
Železo | 2,5 mg (18 % RHP*) |
Vápnik | 259 mg (32 % RHP) |
*RHP - Referenčná hodnota príjmu priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal).
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu a tme pri max. teplote 25 ºC.
- Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
- Vilgain sro (predtým Selltime sro), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (predtým Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.