Vilgain Kakaové maslo pražené BIO - prírodné maslo s intenzívnou vôňou na prípravu čokolády alebo restovanie
Vilgain Kakaové maslo nie je dezodorované, takže si zachováva intenzívnu vôňu. Je pražené a má svetlo krémovú farbu.
Rozmaznáva nielen našu pokožku, ale aj zmysly
Maslo môžeš použiť ako na výrobu čokolády, tak je veľmi vhodné na restovanie, opekanie, ale aj pečenie. Vďaka pomerne vysokému dymovému bodu sa neprepaľuje. Jeho veľkou výhodou je, že neprebíja chute ostatných ingrediencií a dokonca im pomáha vyniknúť.
Svoje uplatnenie však nájde aj v kozmetike. Používa sa na zvláčnenie a zjemnenie suchej pokožky a upokojenie podráždenej pleti.
Vilgain Kakaové maslo pražené BIO v bodoch:
- pražené BIO prírodné maslo
- nie je dezodorované - intenzívna kakaová vôňa
- vhodné na výrobu čokolády, na pečenie, restovanie
- využitie aj na starostlivosť o pokožku alebo výrobu kozmetiky