Vilgain Kakaové maslo BIO – na prípravu domácej BIO čokolády i voňavej kozmetickej kúpele
Vilgain Kakaové maslo BIO – na prípravu domácej BIO čokolády i voňavej kozmetickej kúpele
Vilgain Kakaové maslo BIO - prírodné maslo na prípravu čokolády a starostlivosť o pokožku
Vilgain Kakaové maslo je nerafinovaný rastlinný tuk s bohatou kakaovou vôňou a svetlo krémovou farbou.
Šetrné spracovanie pre intenzívnu arómu
Kakaové bôby sú najprv fermentované a následne starostlivo pražené. Po upražení sa zbavia šupky a pomocou žulových kameňov sa jemne melú až do podoby kakaovej hmoty z ktorej sa potom odstredí výsledné kakaové maslo.
Rozmaznáva nielen našu pokožku, ale aj zmysly
Maslo môžeš použiť ako na výrobu čokolády, tak je veľmi vhodné na restovanie, opekanie, ale aj pečenie. Vďaka pomerne vysokému dymovému bodu sa neprepaľuje. Jeho veľkou výhodou je, že neprebíja chute ostatných ingrediencií a dokonca im pomáha vyniknúť.
Svoje uplatnenie však nájde aj v kozmetike. Kakaové maslo má vynikajúce hojace a regeneračné schopnosti, podporuje elasticitu pokožky a pomáha predchádzať tvorbe strií. Používa sa na zvláčnenie a zjemnenie suchej pokožky, upokojenie podráždenej pleti a na ošetrenie zrohovatenej pokožky na lakťoch a pätách.
Vilgain Kakaové maslo BIO v bodoch:
- nerafinovaný rastlinný tuk
- kakaová vôňa a krémová farba
- vhodné na výrobu čokolády, na pečenie, restovanie
- využitie aj na starostlivosť o pokožku alebo výrobu kozmetiky
- protizápalové, antibakteriálne a antioxidačné účinky
100 g | |
Energetická hodnota | 3766 kJ / 900 kcal |
Tuky | 100 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 59,7 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0,01 g |
Ingrediencie
BIO kakaové maslo 100%.
Krajina pôvodu: Dominikánska republika.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu a tme do 25 ° C, mimo priameho slnečného žiarenia.
- Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.