Vilgain Horúca čokoláda BIO – z výberových bôbov pre bohatú kakaovú chuť a zamatovo jemnú konzistenciu
Vilgain Horúca čokoláda BIO – z výberových bôbov pre bohatú kakaovú chuť a zamatovo jemnú konzistenciu
Mliečna
Tmavá 70%
Tmavá 70%
Skladom 5 a viac kusov
Skladom 5 a viac kusov
Balenie: 200 g
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
Balenie: 200 g
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
100 g | |
Energetická hodnota | 2326 kJ / 563 kcal |
Tuky | 40 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 24 g |
Sacharidy | 36 g |
- z toho cukry | 30 g |
Bielkoviny | 9,1 g |
Soľ | 0,01 g |
100 g | |
Energetická hodnota | 2465 kJ / 596 kcal |
Tuky | 44 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 37 g |
- z toho cukry | 34 g |
Bielkoviny | 9,2 g |
Soľ | 0,15 g |
Ingrediencie
Kakaové bôby*, trstinový cukor*, kakaové maslo*.
Obsah kakaových bôbov v sušine min. 54%.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Pôvod kakaových bôbov: Dominikánska republika.
Upozornenie pre alergikov: Výrobok môže obsahovať stopy škrupinových plodov, arašidov a mlieka.
Ingrediencie
Kakaové bôby*, trstinový cukor*, sušené mlieko *, kakaové maslo*.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Pôvod kakaových bôbov: Dominikánska republika.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy škrupinových plodov a arašidov.
Návod na prípravu
- Do hrnčeka s horúcim mliekom alebo vodou (cca 50 ml) vsypte 25 g (cca 2 polievkové lyžice) horúcej čokolády.
- Dôkladne premiešajte.
Upozornenie
- Potravina, s cukrom.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.