Vilgain Horúca čokoláda BIO – z výberových bôbov pre bohatú kakaovú chuť a zamatovo jemnú konzistenciu
Vilgain Horúca čokoláda BIO – z výberových bôbov pre bohatú kakaovú chuť a zamatovo jemnú konzistenciu
Skladom
5
a viac
kusov
Skladom
5
a viac
kusov
Skladom
5
a viac
kusov
Skladom
5
a viac
kusov
Objednaj teraz a doručíme
v stredu
Ingrediencie
Kakaové bôby*, trstinový cukor*, kakaové maslo*.
Obsah kakaových bôbov v sušine min. 54%.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Pôvod kakaových bôbov: Dominikánska republika.
Upozornenie pre alergikov: Výrobok môže obsahovať stopy škrupinových plodov, arašidov a mlieka.
Ingrediencie
Kakaové bôby*, trstinový cukor*, sušené mlieko *, kakaové maslo*.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Pôvod kakaových bôbov: Dominikánska republika.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy škrupinových plodov a arašidov.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 2465 kJ / 596 kcal |
Tuky | 44 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 27 g |
Sacharidy | 37 g |
- z toho cukry | 34 g |
Bielkoviny | 9,2 g |
Soľ | 0,15 g |
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 2326 kJ / 563 kcal |
Tuky | 40 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 24 g |
Sacharidy | 36 g |
- z toho cukry | 30 g |
Bielkoviny | 9,1 g |
Soľ | 0,01 g |
Balenie: 200 g
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
Balenie: 200 g
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
Dávkovanie: 25 g (2 polievkové lyžice)
Dávok v balení: 8
Návod na prípravu
- Do hrnčeka s horúcim mliekom alebo vodou (cca 50 ml) vsypte 25 g (cca 2 polievkové lyžice) horúcej čokolády.
- Dôkladne premiešajte.
Upozornenie
- Potravina, s cukrom.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Obľúbené alternatívy
Súvisiace produkty
Ostatní tiež nakúpili
Dotazy
1
zodpovedaný otázku
Rozarka
pred rokom
Dobrý den, prošla čokoláda alkalizací? Jakým způsobem byly boby zpracovány? Děkuji
Denisa
pred rokom
Ahoj Rozárko, čokoláda není alkalizovaná. Boby jsou praženy při nízké teplotě, aby v nich zůstala chuť a co nejvíce antioxidantů. Následně jsou boby odslupkovány a poté se melou v melanžéru. Děkujeme za dotaz 😊.