Topnatur Low Carb Zmes na chlieb

Topnatur Low Carb Zmes na chlieb

Topnatur Low Carb Zmes na chlieb - zmes na prípravu bezlepkového chleba

Topnatur Low Carb Zmes na chlieb je sypká zmes na prípravu bezlepkového chleba (cca 400 g) alebo žemlí s vysokým obsahom vlákniny. Do zmesi pridáte iba jogurt a vajcia podľa návodu a behom chvíle máte pripravené cesto. Chleba obsahuje vyváženú zmes ľanovej múky, psyllia, zemiakovej vlákniny a zmesi semienok (tekvicové, slnečnicové).

Topnatur Low Carb Zmes na chlieb v bodoch:

  • sypká zmes na prípravu chleba alebo žemlí
  • vysoký obsah vlákniny
  • pridáte iba jogurt a vajcia
  • rýchla a jednoduchá príprava
Balenie: 150 g
Balenie: 450 g
100 g
Energetická hodnota
1707 kJ / 410 kcal
Tuky
20 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
2,3 g
Sacharidy
27 g
 - z toho cukry
1,4 g
Vláknina
21 g
Bielkoviny
20 g
Soľ
1,8 g
100 g
Energetická hodnota 1466 kJ / 352 kcal
Tuky 25 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny 3 g
Sacharidy 10 g
 - z toho cukry 1,6 g
Vláknina 30 g
Bielkoviny 24 g
Soľ 2 g

Ingrediencie

Zmes semienok v rôznom pomere 34% ( sezamové, sunečnicové, konopné, ľanové, chia semienka), bezlepkové ovsené vločky, bezlepková ovsená múka, zemiaková vláknina, ľanová múka, pšeno, psyllium, kypriaci látky (hydrogénuhličitan sodný), soľ, rasca.

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.

Ingrediencie

Zmes semienok v rôznom pomere (slnečnicové a tekvicové), ľanová múka (zlatá a hnedá), zemiaková vláknina, psyllium, kypriace látky (vínny kameň (hydrogenvinan draselný), hydrogenuhličitan sodný), soľ, lahôdková, gumová.

Odporúčania výrobcu

  • Najprv si zohrejte rúru na 170 °C.
  • Do misy rozbite 4 vajcia a ručným šľahačom ich vyšľahajte do peny.
  • K vyšľahaným vajciam primiešajte 150 g smotanového jogurtu.
  • Prisypte zmes na chlieb a dôkladne všetko premiešajte.
  • Zmes nechajte 2 minúty odstáť a potom tvarujte chlieb alebo hrčky.
  • Zmes pôjde lepšie tvarovať, pokiaľ si ruky navlhčíte vodou.
  • Chlieb alebo hrčky umiestnite na plech pokrytý papierom na pečenie a pečte 60 min (chlieb) alebo 35 min (hrčky) pri 170 °C.
  • Po dopečení vytiahnite zmes z rúry a nechajte vychladnúť.
  • Na zachovanie čerstvosti odporúčame chlieb uchovávať v chlade.
  • Tip : Chlieb alebo hrčky pred pečením posypte semienkami (tekvicové, slnečnicové) na dozdobenie.

Odporúčania výrobcu

  • Najprv si zohrejte rúru na 200 °C.
  • Obsah vrecúška zmiešajte so 450 ml studenej vody a nechajte 5 minút odstáť.
  • Potom tvarujte chlieb alebo hrčky.
  • Zmes pôjde lepšie tvarovať, pokiaľ si ruky navlhčíte vodou.
  • Chlieb alebo hrčky umiestnite na plech pokrytý papierom na pečenie a pečte 80 min (chlieb) alebo 40 min (hrčky) pri 200 °C.
  • Po dopečení vytiahnite zmes z rúry a nechajte vychladnúť.
  • Na zachovanie čerstvosti odporúčame chlieb uchovávať v chlade.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na suchom, chladnom a tmavom mieste.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,1
9 hodnotení

Naprosto odporná chlebová směs. Jako kdyby to vařil pejsek s kočičkou. Fuj.

3
zodpovedané otázky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou nutriční informace na 100g sypke směsi nebo na 100g hotového výrobku?
Dobrý den, pečete tento chléb i v domácí pekárně? Děkuji
Dobrý den. V jednom kroku pripravy pisete ze pridat iba vodu a vytvarovat a na inom mieste sa pise ze pridat jogurt a vajcia a piecť. Pytam s na presnost aj preto, ze mam alergiu na mlieko a vajcia. Ci je mozne danu zmes upiect len s pridanim vody? Dakujem