The ChilliDoctor Aji Amarillo chilli mash sú jemne pikantné chilli papričky pochádzajúce z Peru so žiarivo oranžovou farbou. Na týchto papričkách nie je ale najzaujímavejšia ich farba alebo pôvod, je to hlavne netradičný a unikátny profil chuti odlišný od väčšiny ďalších odrôd chilli s výraznými tónmi manga a maracuje a vôňou sladkého hrozna.
Hodí sa hlavne do ľahkých letných jedál, zeleninových šalátov alebo pokrmov z koreňovej zeleniny. Skvele dopĺňajú morské plody, ryby alebo rizota. Čerstvé sa používajú na dochutenie ovocnej salsy alebo omáčok. Aj jednoduchému jedlu dodajú prekvapivú a nečakanú chuť.
V Peru sú tradične pridávané do miestnych špecialít, ako je napr. juhoamerické rybie ceviche alebo peruánske dusené hovädzie.