Sonnentor Bazalka BIO - čerstvé korenie do rôznych druhov omáčok a zeleninových šalátov
Bazalka je korenie, bez ktorého si pesto na cestoviny dokážeme len ťažko predstaviť. Dávno nie je stráženým tajomstvom talianskej kuchyne a používa sa do rôznych omáčok a zeleninových šalátov. S plátkami paradajok a mozzarelou je výborným predjedlom. Keď bazalku zmiešaš s nastrúhanou citrónovou kôrou, cesnakom a hnedým maslom, vznikne ti veľmi chutná letná kreácia na vmiešanie do rizota.
TIP: Pridávaj až ku koncu varenia, pretože bazalka varením ľahko stráca svoju arómu.
Sonnentor Bazalka BIO v bodoch:
- bazalka v BIO kvalite bez konzervantov, farbív a aróm
- chuťou pripomína klinček, korenie a mätu
- vhodná do rôznych omáčok a zeleninových šalátov