Ochutnaj orech Pistácie JUMBO v škrupine pražené solené vynikajú šťavnatou chuťou získanou tým, že oproti mechanicky otváraným pistáciam zo supermarketov, sa tieto jadrá pistácií nechajú dozrieť dostatočne dlho, aby ich škrupina pukla sama od seba. Sú vďaka tomu väčšie a lahodnejšie.
Viac ako pätina obsahu pistácií je tvorená rastlinnými bielkovinami a ešte väčší podiel je tvorený nenasýtenými tukmi. Vďaka tomu vynikajú nielen vysokou nutričnou hodnotou, ale aj energiou a sýtivosťou. Okrem makronutrientov sú pistácie zdrojom mnohých vitamínov a minerálnych látok. Prirodzeným spôsobom ti dodajú fosfor, horčík, zinok alebo vitamíny A, C, K a E.
Lúpané a solené pistácie sú gurmánskou pochúťkou na oslavách aj pri večernom popíjaní vína.