Natural Jihlava Cukor trstinový - tradičné sladidlo pôvodom zo slnečného ostrova Maurícia
Natural Jihlava Cukor trstinový je podobne ako cukor biely vedúcim v oblasti sladenia pečiva, buchiet, koláčov a domácich sušienok. Škála jeho použitia je samozrejme oveľa širšia a výborne osladí aj zmrzlinu a ovocné šaláty, je obľúbenou súčasťou alkoholických aj nealkoholických nápojov a výborne sa hodí aj do orientálnej kuchyne.
Natural Jihlava ti toto tradičné sladilo dodá zo slnečného Maurícia, ktorý má dlhú históriu výroby a pýši sa nezávislým spracovaním, bez cukrových syndikátov, ktoré tento ostrov okupovali až do roku 1968.
Natural Jihlava Cukor trstinový v bodoch:
- svetlý variant trstinového cukru
- tradičné sladidlo do pečiva, buchiet a sušienok
- perfektné do teplých a alkoholických nápojov
- pôvodom z cukrovej veľmoci - Maurícia