Garlio Čierna cibuľa BIO je čierna, mäkká cibuľa, bez typického ostrosti as sladkastou umami chutí. Čierna cibuľa je 100% prírodná, chuťovo jedinečná a bohatá na zdraviu prospešné látky. A prečo je celá čierna? Pri procese zrenia pri vysokej teplote a vlhkosti došlo k premene látok, chutí, vône a farby. Ide o veľmi netradičnú surovinu, ktorá prešla rovnako náročným procesom zrenia ako čierny cesnak
Čierna cibuľa má množstvo aplikácií v kuchyni od tradičných šalátov, cestovín, alebo mäsových jedál, až po tapas, chlebíčky, dipy, alebo pesta. Chutí lahodne aj samotná len tak na lyžičku. Prekvapený budeš najmä jej unikátnou chuťou, ktorá sa výrazne líši od štandardnej kuchynskej cibule. Určite oceníš aj fakt, že ťa z nej pri krájaní nepáli oči.