Expres Menu Španielsky vtáčik je krehká roláda z hovädzieho mäsa ručne plnená uhorkou, vajíčkom a údeným slaninami, s jemnou omáčkou z ťahaného vývaru, cibule a korenia.
Produkty Expres Menu sú už tepelne spracované a ich príprava spočíva iba v ohreve. Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo vydrží zabalené pokojne aj tri roky. Na uchovanie je používaná technológia, ktorá je podobná zaváraniu. Uvarené jedlo je zabalené do obalu a za pomoci vysokej teploty sterilizované.
Jedlá sú pripravované bez konzervantov, chemických látok a taktiež bez lepku. Sú veľmi jednoduché na prípravu. Stačí obsah vrecka buď presypať do hrnca a ohrievať na ohni, či v miske v mikrovlnnej rúre alebo jednoducho celé vrecko vložíš uzavreté do vody a ohreješ. Vrecko je veľmi odolné a tak sa nemusíš báť rozliatia v krosne pri výstupe.