Expres Menu Bravčové na šampiňónoch s cestovinami sú chudé kúsky bravčovej plece v krémovej omáčke s čerstvými šampiňónmi, zjemnené smotanou a maslom. Prílohou sú ryžové fusilli.
Produkty Expres Menu sú už tepelne spracované a ich príprava spočíva iba v ohreve. Nemusíš pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo vydrží zabalené pokojne aj tri roky. Na uchovanie je používaná technológia, ktorá je podobná zaváraniu. Uvarené jedlo je zabalené do obalu a za pomoci vysokej teploty sterilizované.
Jedlá sú pripravované bez konzervantov, chemických látok a taktiež bez lepku. Sú veľmi jednoduché na prípravu. Stačí obsah vrecka buď presypať do hrnca a ohrievať na ohni, či v miske v mikrovlnnej rúre alebo jednoducho celé vrecko vložíte uzavreté do vody a ohrievaš. Vrecko je veľmi odolný a tak sa nemusíte báť rozliatia v krosne pri výstupe.