Čongrády Hovädzí pivovarnícky guláš
Čongrády Hovädzí pivovarnícky guláš
Čongrády Hovädzí pivovarnícky guláš - hotovka plná intenzívnej chuti, ktorú podčiarkuje vynikajúci Krušovický ležiak
Chuť tohto guláša je taká výrazná, že aj po nariedení hovädzím vývarom si zachováva bohatú chuť, a tak sa oň môže podeliť viac stravníkov. Vychutnať si ho môžeš so zemiakovou alebo karlovarskou knedľou. Pivovarnícky guláš Čongrády je pripravený ťa ohromiť lahodnými a sýtymi chuťami, ktoré si budeš pamätať ešte dlho potom, čo si si na ňom pochutnal.
Čongrády Hovädzí pivovarnícky guláš v bodoch:
- hotový guláš pripravený na servírovanie
- poctivý český výrobok
- z iba kvalitných surovín bez konzervantov
- s prídavkom Krušovického ležiaka
Ingrediencie
Cibuľa, hovädzie mäso min. 20 %, pivo svetlé (voda, jačmenné slady, chmeľové produkty), hovädzí vývar (pitná voda, hovädzie mäso, hovädzie kosti, mrkva, cibuľa, zeler, petržlen, cesnak, zmes korenia a byliniek), škvarená bravčová masť, červená paprika, paradajkový pretlak (paradajky 99%, jedlá soľ), zmes korenia, horčica (pitná voda, horčičné semienko, ocot kvasný liehový, cukor, jedlá soľ, zmes korenia), jedlá soľ, cesnak.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 470 kJ / 114 kcal |
Tuky | 6,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 6,3 g |
- z toho cukry | 2,9 g |
Bielkoviny | 7,3 g |
Soľ | 1,3 g |
Odporúčanie výrobcu
- Jedlo je možné ohrievať vo vodnom kúpeli po dobu 8‑10 minút, vyklopiť na panvicu a prehriať cca 5 minút alebo v mikrovlnnej rúre pri 900 W cca 3 minúty.
Upozornenie
- Potravina.
- Uzavretú konzervu skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením pri teplote od 5‑30 °C.
- Po otvorení skladujte v chladničke do 8 °C a spotrebujte do 2 dní.