Amylon Škoricový cukor BIO
Amylon Škoricový cukor BIO - pre ochutenie pokrmov všetkého druhu
Amylon Škoricový cukor BIO je možné využiť ako prísadu pri pečení alebo na ochutenie múčnikov, kompótov, kávy a vareného vína. Je veľmi vhodný aj na posypanie koláčov a najrôznejších kaší.
Amylon Škoricový cukor BIO v bodoch:
- v BIO kvalite
- využitie pri pečení
- na ochutenie múčnikov, kompótov, kávy a vareného vína
- vhodný na posypanie koláčov a kaší
Ingrediencie
BIO trstinový cukor, BIO mletá škorica (14 %).
Kvalita ingrediencií
- 1x dávať si pozor
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1464 kJ / 344 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 86 g |
- z toho cukry | 86 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0 g |
Balenie: 20 g
odporúčania výrobcu
- BIO škoricový cukor slúži ako prísada na pečenie a ochutenie múčnikov, kompótov, kávy a vareného vína.
- Je možné ho využiť na posypanie koláčov a kašou.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu.
- SK‑BIO‑001.
Obľúbené alternatívy
Súvisiace produkty
Ostatní tiež nakúpili
Recenzie
5
54 hodnotení