Aktin Špaldová múka BIO
Aktin Špaldová múka BIO
Aktin Špaldová múka BIO - múka s orieškovou vôňou z nešľachtenej pšenice špaldy
Pokiaľ si zvyknutý/á na bežnú pšeničnú múku, jej chuť a vlastnosti, ale chceš zdravší variant, ktorý má výraznejšiu chuť a orieškovú vôňu, potom je pre teba Aktin Špaldová múka BIO skvelou voľbou. Špaldová múka sa vyrába zo pšenice špaldy, ktorá neprešla šľachtením, tak ako iné obilniny, a preto si neustále zachováva svoj vysoký obsah vitamínov, minerálov, vlákniny, ktoré majú rad pozitívnych účinkov na náš organizmus a zároveň obsahuje nižší obsah lepku, než bežná pšeničná múka .
So špaldovou múkou môžeš pracovať ako s bežnou múkou. Môžeš ňou úplne nahradiť obyčajnú múku, prípadne ju vo vhodnom pomere namixovať s inou múkou. Hodí sa do každej kuchyne, k príprave slaných i sladkých jedál, k zahusteniu polievok, omáčok či nátierok, alebo k príprave cesta na pečivo, chlieb, ale aj koláčov, lievancov, palaciniek a ďalších sladkých dobrôt.
Aktin Špaldová múka BIO v bodoch:
- 100% múka zo pšenice špaldy
- múka s výraznejšou chuťou a orieškovou vôňou
- výborná ako náhrada bežné múky
- vhodná na prípravu slaných i sladkých jedál
- vhodná na zahustenie, na prípravu cesta na pečivo i múčniky
- BIO certifikácia
Balenie: 400 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1397 kJ / 331 kcal |
tuky | 1,8 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g |
sacharidy | 62 g |
- z toho cukry | 1,8 g |
vláknina | 11 g |
bielkoviny | 12 g |
soľ | 0 g |
ingrediencie:
Špaldová (pšenica špalda) múka celozrnná BIO 100%.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú zvýraznené hrubým písmom v zložení produktu.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu pri relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 75%.
- Chráňte pred teplom.
- Vilgain sro (predtým Selltime sro), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (predtým Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Expirácia vybranej varianty produktu:
- Zvyčajná expirácia varianty produktu: 268 dní
- Minimálna expirácia je uvedená od aktuálneho dátumu.