Aktin Špaldová múka BIO
Aktin Špaldová múka BIO
Alternatíva bežnej pšeničnej múky, avšak s výraznejšou chuťou a orieškovou vôňou. Zachováva si svoj vysoký obsah vitamínov, minerálov, vlákniny, ktoré majú rad pozitívnych účinkov na náš organizmus.
Alternatíva bežnej pšeničnej múky, avšak s výraznejšou chuťou a orieškovou vôňou. Zachováva si svoj vysoký obsah vitamínov, minerálov, vlákniny, ktoré majú rad pozitívnych účinkov na náš organizmus.
Pokiaľ si zvyknutý/á na bežnú pšeničnú múku, jej chuť a vlastnosti, ale chceš zdravší variant, ktorý má výraznejšiu chuť a orieškovú vôňu, potom je pre teba Aktin Špaldová múka BIO skvelou voľbou. Špaldová múka sa vyrába zo pšenice špaldy, ktorá neprešla šľachtením, tak ako iné obilniny, a preto si neustále zachováva svoj vysoký obsah vitamínov, minerálov, vlákniny, ktoré majú rad pozitívnych účinkov na náš organizmus a zároveň obsahuje nižší obsah lepku, než bežná pšeničná múka.
So špaldovou múkou môžeš pracovať ako s bežnou múkou. Môžeš ňou úplne nahradiť obyčajnú múku, prípadne ju vo vhodnom pomere namixovať s inou múkou. Hodí sa do každej kuchyne, k príprave slaných i sladkých jedál, k zahusteniu polievok, omáčok či nátierok, alebo k príprave cesta na pečivo, chlieb, ale aj koláčov, lievancov, palaciniek a ďalších sladkých dobrôt.