Vilgain Cesto na pizzu ⁠–⁠ na prípravu domácej talianskej pizze, iba 5 prírodných ingrediencií

Vilgain Cesto na pizzu ⁠–⁠ na prípravu domácej talianskej pizze, iba 5 prírodných ingrediencií

Urob si vlastnú pizzu z talianskeho cesta za pár minút

S Vilgain® brandom sa snažíme uľahčovať cestu ku kvalitnému jedlu z prirodzených surovín a toto cesto je presným príkladom takého food hacku. Pizza s ním vezme tak málo času a tak skvele chutí, že si budeš hovoriť „Kde toto cesto bolo celý môj život?!“ Navyše sa vďaka novej technológii výroby netrhá a skvele drží tvar.

Pizza za 10 minút aj s pečením

Postup je jednoduchý. Pridaj na cesto ingrediencie podľa chuti a zapeč ich spolu v rúre na 220 ° C po dobu 7 - 8 min.

Rozbalíš obal

Pridáš čo chceš

– 2 min –

7 - 8 min pečieš v rúre na 220 ° C

– 8 min –

Máš hotovo

– 10 min –

Čisté a jednoduché zloženie z prírodných ingrediencií

Základ tvorí iba 5 prírodných ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel pre čo najlepšiu chuť a výživovú hodnotu.

Taliansky olivový olej je tu pre lepšiu chuť a príjemnú vláčnosť cesta

Zmes talianskej múky sa postará o autentickú chuť a textúru. V tomto sektore balených pizza základov je unikátny

Sušený kvások vďaka ktorému sa ti bude pizza lepšie tráviť

Alternatívna príprava na panvici

Pokiaľ nemáš rúru alebo sa ti ju nechce zdĺhavo nahrievať, cesto s toppingom môžeš dať na panvicu, prikryť ju pokrievkou a zapiecť pokiaľ nebudú okraje príjemne zlatisté. Bude stačiť 3 – 6 minút podľa panvice a intenzity tepla.

Aký je rozdiel medzi našimi pizzami?

Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, nejaké rozdiely medzi našimi základmi predsa len existujú. A to (okrem očividného rozdielu v tvare) hlavne v type použitých múk, a teda aj ich následnej štruktúre a stráviteľnosti.

Vilgain® Cesto na pizzu Vilgain® Cesto na pizzu grande Vilgain® Cesto na pinsu Vilgain® Bezlepkové cesto na pizzu
Tvar
Tvar
Tvar
Tvar
okrúhly okrúhly podlhovastý oválny až obdĺžnikový okrúhly
Veľkosť
Veľkosť
Veľkosť
Veľkosť
priemer 25 cm priemer 32 cm rozmery 35 x 19 cm priemer 30cm
Štruktúra
Štruktúra
Štruktúra
Štruktúra
tenšia a chrumkavá viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu tenšia, ľahko nadýchaná a chrumkavá
Použitá múka
Použitá múka
Použitá múka
Použitá múka
pšeničná a semolínová pšeničná, sójová a ryžová pšeničná, sójová a ryžová bezlepková pšeničná, pohánková a kukuričná
Doba kysnutia
Doba kysnutia
Doba kysnutia
Doba kysnutia
štandardná doba kysnutia dlhé pomalé kysnutie dlhé pomalé kysnutie dlhé pomalé kysnutie
Spracovanie
Spracovanie
Spracovanie
Spracovanie
strojové ručné ručné ručné
Spôsob pečenia
Spôsob pečenia
Spôsob pečenia
Spôsob pečenia
elektrická pec pec na drevo pec na drevo elektrická pec
Kúpiť Kúpiť Kúpiť Kúpiť
Balenie: 280 g (2 x 140 g)

Priemer: 24 cm (+/- 1,5 cm)

100 g 140 g (1 plátok)
Energetická hodnota 1187 kJ / 282 kcal 1662 kJ / 395 kcal
Tuky 6,3 g 8,8 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g 1,7 g
Sacharidy 47 g 65,8 g
 - z toho cukry 6,8 g 9,5 g
Vláknina 3 g 4,2 g
Bielkoviny 7,7 g 10,8 g
Soľ 1 g 1,4 g

Ingrediencie

Pšeničná múka (53%), voda, semolínová múka ( pšenica ) (9%), extra panenský olivový olej (6%), soľ, sušený kvások ( pšenica ).

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení výrobku. Výrobok môže obsahovať stopy sóje.

odporúčania výrobcu

  • Návod na prípravu:
    • Predhrejeme rúru na 220 ° C. Pečieme na pečenie papieri po dobu 7‑8 minút. Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od vašej rúre a prísad, ktoré na pizzu zvolíte.
    • Pizzu je možné pripraviť tiež za pomoci panvy.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Uchovávajte v suchu a tme.
  • Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte 2‑3 dní.
  • Ošetrené etylalkoholom.
  • Vilgain sro (predtým Selltime sro), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (predtým Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Ako produkt používajú ostatní

Aj ty sa môžeš objaviť v galérii @Vilgain zmienkou na svojom instagrame.

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Peach & Basil Pizza

Peach & Basil Pizza

Mini pizza Margherita

Mini pizza Margherita

Pizza trikrát inak od tímu Aktin

Pizza trikrát inak od tímu Aktin

Zdravá pizza Margharieta hotová do 10 minút

Zdravá pizza Margharieta hotová do 10 minút

Veľkonočný vajíčkový šalát v odľahčenej verzii

Veľkonočný vajíčkový šalát v odľahčenej verzii

Súvisiace produkty

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______

Ostatní tiež nakúpili

  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    __________ __________ __________ __________ __________
    _______